KULKEE KAMERAN KANSSA

Sooloilija kulkee kameran kanssa, ja kuvaa myös sisätiloissa.

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Kollaasikokeilu


Tämä on kollaasikokeilu. Kuvissa näkyy aiemmin julkaistuja, mutta myös uusia kuvia. Tällä kollaasilla ei ole aihetta eikä väriteemaa. Yhdistävänä tekijänä on kotikaupunkini Oulu. Klikkaamalla isommaksi.

9 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Tästähän tuli hyvä!Voisi kuvitella, että asut romanttisessa pienessä puutaloidyllissä;)

Sooloilija kirjoitti...

No sehän tässä olisi haaveena joskus..että saisi asua puutaloidyllissä.

Nuo keltaiset rakennukset ovat Heinäpäässä olevaa koulua, taitaa olla Heinätorin koulu nimeltään..

Ja kranssi on mun ovesta.

Leena Lumi kirjoitti...

Tämähän olisi upea isona seinällä. Näen tyhjän valkoisen seinän ja tuolla kuvalla peitän sen...sitten on kuin asuisin vanhassa kaupunkipuutalossa, koko ajan tuoreita leikkokukkia, sinisen, kylmän valon arktinen kauneus maljakossa, kynttilän ja kranssin kodikkuus, sinisen ja keltaisen liitto, josta pidän (Satakunnan ja Ruotsin värit). Tämä on upea, voimakas, yhden seinän tapetti.

Minulla on kaikkalla valkoiset kiviseinät, mutta olen tapetoinut makuuhuoneen päätyseinän Linnen Salainen puutarha -tapetilla. Se on tummanruskea ja siinä köynnöstää white off -oksia, jotka ovat täynnä pinkkejä kukkia. Vaikuttava! Vierasmakkariin teimme lumouksen Laura Ashleyn tarjoustapetista, jossa egg white -pohja ja siinä vihreää köynnöstä, jossa TURKOOSEJA kukkia.

Sooloilija, tee tuosta vähintäänkin jättisuurennos!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Oulun juna-asemalla kävin kesällä.

Sooloilija kirjoitti...

Kiits kiits ;D

Minäkin pidän tuosta keltaisen ja siniharmaan väriyhdistelmästä.. Mutta näin jälkikäteen kuitenkin vaihtaisin jonkun kuvan toiseksi..

Ja Leena, nuo sinun tapettivalintasi kuullostavat aivan unelmilta! Olen muutaman kerran käynyt Laura Ashleyn liikkeessä (Helsingissä) ihailemassa kaikkea kukkakuvioista; vaatetta, lamppuja, peittoja, tapetteja ym. Silmä lepää!

Salainen puutarha on myös upea tapetti!

Hannele, pitääpä käydä se juna-asemakin vielä kuvaamassa..

Inkivääri kirjoitti...

Kaunista! Kysyit tuolla Arleenan blogissa mistä väriä reunoihin... Jos teet kollaasisi Picasalla löydät sen käyttöön suomenkielisiä ohjeita googlella tai minun vuodatuksen blogistani:)

Sooloilija kirjoitti...

Inkivääri, juu teen Picasalla kollaaseja, pitääpä katsella niitä ohjeita tarkemmin. Olen niin aloittelija näissä kollaaseissa.

-Anne- kirjoitti...

Kollaasit on kivoja, niitä voisi itsekin tehdä vähän useammin. Laiskaksi olen tullut...

-Anne- kirjoitti...

tämä on muuten täysin ihmeellistä - liityin lukijaksi, mutta jostain syystä tuohon ruutuun ei ilmesty Blogger-tunnustani ja kuvaani, vaan google-tilini kuva...???!!!