KULKEE KAMERAN KANSSA

Sooloilija kulkee kameran kanssa, ja kuvaa myös sisätiloissa.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Ruma ei kai koskaan ole kaunista


Oulun kauppatorin reunalla on vuosikausia nököttänyt tämä mahdottoman ruma grilli. Kahvilaksi en sitä sanoisi. Siitä voi ostaa kärkkärimakkaroita ja munkkikahvitkin saa muita torin kahviloita halvemmalla. Mutta.. kyllähän se kahvikin maistuu paremmalle kun ympäristö on miellyttävä..

(Tämä on pieni kaupunki, joten anteeksi jos loukkaan jotain ihmistä, joka ehkä omistaa tämän kahvilan tmv.). Mutta jos kerättäisiin adressia tämän ruman grillin poistamiseksi turistiystävälliseltä kauppatorilta, olisin ensimmäisenä allekirjoittamassa sitä adressia.

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Minusta ruma on monesti kaunista:), mutta ei koske kyllä näitä grillejä.
Kansalaisadressia kannatetaan. Omistajan suotakoon pitää grillinsä, mutta muuttakoon maisemaystävällisemmäksi tai siirtäköön paikkaa.

Sooloilija kirjoitti...

Liivia, juu oikeastaan kun miettii otsikkoa, niin se tarkoittaa ehkä vaan tätä kuvaa.

Uudistuksen paikka olisi tällä grillillä. Toisaalta se on katoavaa kansanperinnettä: siihen kokoontuu aina paikalliset 'vanhat miehet' jorisemaan. Ehkä joskus sitten kannattavatkin tätä grilliä.

Mulla kyllä niin pistää silmään tuo coca-colan mainostaminen tässä tönössä..

Hannelen paratiisi kirjoitti...

niin, voishan tuohon laittaa puutarhaa ympärille.

Leda kirjoitti...

Oulussa on tietääkseni kiistely tästä aiheesta.. Mitään ei kuitenkaan tapahdu niin kauan kuin esteettisyys ei ole tarpeeksi korkeassa arvossa.

Ja tästä kyseisestä puljusta saa kaupungin halvimmat kahvit ja viinerit... Eikä asiakkaista ole pulaa.