KULKEE KAMERAN KANSSA

Sooloilija kulkee kameran kanssa, ja kuvaa myös sisätiloissa.

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Puistolehmukset lumoavat


Nämä Oulun Heinäpäässä olevat lehmukset kasvavat hienona rivinä Heinätorin koulun viereisessä puistossa. Täällä on kesäpäivänäkin kovin hiljaista, suurin osa ihmisistä on ydinkeskustan alueella, siksipä puolen kilometrin päässä oleva Heinäpää vaikuttaa niin rauhalliselta alueelta.


Keltainen, puinen Heinätorin koulukin näyttää vastamaalattuna niin hienolta. Kaikenlaista sitä kotikaupungistaankin löytää kun poikkeaa hieman totutusta reitistään..

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jestas nainen, sulla on kamerasilmää!: tuo suihkul'ähde kuva on täydellinen juttu. Siinä se, että vesi keskellä ja sitten nuo vaaleat TYHJÄT puistonpenkit, tekee jännän vaikutelman. Yliökuvasta tuli ikävä merta...

Lehmukset ovat aina ihania, myös metsälehmukset. Keväällä se soma pieni punainen, joka ei ole kuulemma kukka (mikä lie;-) ja sitten runkojen rosoisuus ja aivan oma vihreytensä. Me oikein palvomme niinipuitamme!

Sulla on ehdottomasti taiteilijan näkemystä ja sen olen huomannut monessa, en vähiten kollaaseissa tai tuossa kuvashowssa, joka pyörii esitellen vuodenaikoja viehättävästi.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, ihan tässä punastelen, kiitos kehuista.

Lehmukset on tällaiselle urbaani-ihmiselle ihan ehdottomia lempipuita! Vaahterat myös, mutta niitä on täällä korkeuksilla vähemmän.

katriina kirjoitti...

Nämä on tosiaan kauniita ja hyvin aseteltuja kuvia!

Tuo rakennus on yksi Oulun helmiä, ja äitinikin on käynyt tuota koulua. Taisi joskus Leena Palotiekin esitellä telkkarissa sitä koulun entisenä oppilaana.

Yaelian kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Mä olen vain ollut kerran pikavisiitillä Oulussa elokuussa 2004, jolloin ajoimme eksän kanssa Rovaniemeltä Helsinkiin ja pysähdyimme mm. Oulussa. Olisi tehnyt mieli silloin nähdä enemmänkin mutta aika oli kortilla....

Hannele kirjoitti...

Minäkin ihailen puistojen puita.

Hane kirjoitti...

Onpa kaunis ja harmoninen kuva ! Ihana suihkulähde ja on varmaan upea tuo rakennuskin...Voi kun sais tuollaisen talon ja pihan ;o)